Czwartek, 22 marzec 2012, 20:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Niedziela, 20 grudzień 2020, 17:17 przez pblonski.)
Nie znam zapachu, ale bardzo zainteresował mnie po wymianie opinii z TWBolkiem, który określił go jako "kremowe Quorum" - Bolek pozdrawiam 
One Man Show to klasyczny męski szypr wykreowany w mojej ulubionej dekadzie, a mianowicie w roku 1980 r. Zapach cieszy się opinią niezłego killera, jak jest faktycznie? Tego nie wiem. Może osoby, które miały okazję go testować będą mogły napisać o nim coś więcej.
Spis nut bardzo intrygujący.
Nuty głowy: bylica, kminek, galbanum, bazylia, bergamota, palisander.
Nuty serca: labdanum, gałka muszkatołowa, przyprawy, goździk, paczula, jaśmin, wetyweria, róża, szyszki sosnowe, geranium.
Baza: skóra, drzewo sandałowe, tonka, ambra, kokos, wanilia, mech dębu, drzewo cedrowe, styraks.

One Man Show to klasyczny męski szypr wykreowany w mojej ulubionej dekadzie, a mianowicie w roku 1980 r. Zapach cieszy się opinią niezłego killera, jak jest faktycznie? Tego nie wiem. Może osoby, które miały okazję go testować będą mogły napisać o nim coś więcej.
Spis nut bardzo intrygujący.
Nuty głowy: bylica, kminek, galbanum, bazylia, bergamota, palisander.
Nuty serca: labdanum, gałka muszkatołowa, przyprawy, goździk, paczula, jaśmin, wetyweria, róża, szyszki sosnowe, geranium.
Baza: skóra, drzewo sandałowe, tonka, ambra, kokos, wanilia, mech dębu, drzewo cedrowe, styraks.
![[Obrazek: 375x500.7795.jpg]](https://fimgs.net/mdimg/perfume/375x500.7795.jpg)