Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie. Spotkanie było delikatnie mówiąc obfite w zapachy najwyżej klasy, to jak dziś skakały emocje trudno opisać słowami. @nemo007 - chylę czoła za taką kolekcję amłaży, teraz już wiem co chcę. Pozostali również spisali się na medal i wywołali wiele różnych refleksji. Do zobaczenia jakoś po wakacjach, przełom sierpnia/września wstępnie będe robił kolejne spotkanie. Mam nadzieję, że jeszcze więcej osób się przełamie. Jesteście świetni!
Tak, następne myślę, że jakoś na początku września. Nawet zrobiłbym wcześniej ale obecnie jest sezon urlopowy i myślę, że ludzie mogą mieć kompletnie alternatywne plany.
FRAGRANCE - CONNECTING PEOPLE! Czyli CZWARTE stołeczne spotkanie Perfuforum / Ministerstwa Perfum
Wakacyjny okres dobiega końca, wypoczęci i pełni energii możemy znów stanąc w szranki z różnorodnymi flakonami i nacieszyć się rozmaitościami które mamy w swoich kolekcjach czy też zakupiliśmy podczas wakacyjnych szaleństw.
Jeśli jeszcze nie byłeś - wpadnij smiało, bez względu na to czy jesteś duszą towarzystwa czy nieśmiałym człowiekiem - na pewno nie będziesz się w naszym towarzystwie czuł wyobcowany, dbamy o komfort naszych współbiesiadników, jeszcze nikt nie uciekł!
O zasadach za wiele pisać nie muszę - żyjmy w symbiozie, mile widziane przytarganie jakichś zapachów, niekoniecznie ujmujących, mogą być i odpychające - każda ciekawostka mile widziana. Jeśli zamierzasz przybyć pierwszy raz to nie czuj się zobligowany do przyniesienia całego perfumiarskiego arsenału, czasem wystarczy kilka drobnostek, a mnożąc to przez liczbę uczestników i tak się robi bardzo ciekawie.
Schematycznych zasad jako tako nie ustalam, bawmy się dobrze, spot "należy" do nas wszystkich w takim samym stopniu i zawsze będe to powtarzał, czy ja jako organizator czy ktoś kto ma 1000 flakonów nie jest gorszy/lepszy od pozostałych. Jedyna złota zasada.
Tym razem lokalizacja to namiot obok już ex Drewnianego Domku, na świeżym powietrzu lecz z zadaszeniem. Wstępnie zarezerwowałem 3 ławy, na ławę przypada od 6 do 8 osób, myślę, że spełni to nasze oczekiwania co do komfortu na spotkaniu i raczej frewkencja powinna być akurat. Przynajmniej tak zakładam na podstawie poprzednich spotkań.
Klasycznie dla chętnych tworzę listę, zainteresowani proszę się wpisywać (metodą kopiuj/wklej przenosimy listę do własnego posta i dopisujemy siebie):
1. poison 2. koorchuck
Liste staram się również traktować jako gwarant miejsca siedzącego na spotkaniu. Zapiszesz się - masz miejsce. Nie zapiszesz się - Twoje ryzyko.
Pozdrawiam, Łukasz.
P.S. Ci co się deklarują na FB nie muszą dublować deklaracji.
Postaram się przyjść (zaznaczę żonie w kalendarzu) ale nigdy nie wiadomo. Ps. Jakby ktoś chciał coś konkretnego powąchać z listy zapachów, które posiadam na fragrze to proszę o info, postaram się przynieść (wszystkiego nie chce mi się dzwigać )