Jak obecnie wygląda pudełko i flakon?
Miałem w roku premiery i chcę kupić teraz.
Jak zapach dzisiejszy ma się do starego?
W opisach często mozna trafić, że to unisex. Wg mnie to parodia jakaś. Pamiętam go jako typowo męskiego świeżaka.
Zapach, który poznałem w roku jego premiery. Zupełnie przypadkowo. Ot, uprzejma pani wrzuciła mi próbkę do papierowej torebki z uszami z papieru przy okazji kupna czegoś tam (tylko czego???!!! - zabij, nie pomnę)
Chodził za mną. Pamiętałem go cały czas. Wiele lat później tato kupił sobie Diora Cologne.
No i dostałem od kochanej żony Muglera. I byłem wczoraj u rodziców. Zjadłem ziemniaki pieczone z polędwicą w sosie i tatara i jeszcze różne takie tam. Aha! I wódki się napiłem. I tradycyjnie nie odmówiłem sobie obwąchania jego set listy.
Dior Cologne piękny podobnie jak Mugler Cologne. Może i w Diorze "klasę" jaby bardziej czuć?
Jednak Mugler radośniejszy

PS. Mój tato to też niezły świr na punkcie pachnideł.
To przez niego tak się zboczyłem, że gdy jak toczyliśmy po lekcjach w gałę na cementowym boisku od kolegów zalatywało Rexoną lub Denimem, ode mnie wiało Fahrenheitem. Był jakiś '89 i mówili mi, że ogórkami jadę.
// Edytuj swoje posty - nie pisz jednego pod drugim - LucjanZ całym szacunkiem panie Lucjan, ale moje posty ktoś zbił w jakiś tajamniczy sposób.
Zatem uwaga kierowana do mnie, jakobym swoje posty pisał jeden pod drugim jest wielce niezasadna Panie Lucjanie.
I wszystkiego najlepszego.
Sam te posty połączyłem