disaster3 napisał(a):Zgadzam się z Tobą Mario. Mnie tylko system trzyma przy iphoneach. Niestety android jeszcze ma troche do nadrobienia bo jakościowo to już nie ma takiej przepaści.
Jakościowo to bym nawet się pokusił o stwierdzenie, że nie najmniejszej przepaści.
Samsung Galaxy S8 jest genialny, kolega teraz go zakupił bo kilkuletniej przygodzie z iOS i mów, że telefon bajka, lepszy jego zdaniem niż iphone ale system hu****
ŁukaB napisał(a): Po długiej przygodzie z Androidem, niecały rok temu przesiadłem się na iPhone 7. Ogólnie to jestem bardzo zadowolony. Wszystko praktycznie chodzi "od starzała" cały czas, niestety denerwuje mnie konsekwencji w aplikacjach w przypadku zwykłego "powrót". W androidzie był przycisk fizyczny/ekranowy, a tutaj raz gest, raz malutka ikonka na górze.
ŁukaB, kwestia przyzwyczajenia, miałem dokładnie taki sam problem tylko w drugą stronę, jak mam coś zrobić na telefonie służbowym to mnie denerwuje, że nie mogę "wracać" za pomocą gestu tylko muszę korzystać z dedykowanego dotyku na ekranie.