Czwartek, 17 listopad 2011, 11:23
Kupiłaś sobie nowe perfumy? Pochwal się.
Czwartek, 17 listopad 2011, 11:23
Kupiłaś sobie nowe perfumy? Pochwal się.
Niedziela, 20 listopad 2011, 09:31
Oj kupiłam sobie wczworaj Narciso Rodrigueza for her EDT. Miałam 20% zniżki w Sephorze i nie mogłam się oprzeć. Kadzidła tam nie ma, zapach jest mega kobiecy i ma bardzo dobrą trwałość. Prawdę mówiąc miałam ochotę na EDP, w czerwonej flaszce, ale była znacznie droższa od EDT i tylko w 50 ml, a ja chciałam 30stkę.
Nie wiem, jakie są nuty, pani sprzedawczyni wspominała coś o piżmie egipskim. Dla mnie to zapach kwiatowo-pudrowy :? I nie wiem jak to możliwe, ale podoba mi się. Nie są to słodkie kwiaty i nie jest to duszący puder. Całość jest bardzo aksamitna i snuje się jak jesienne mgły po mojej skórze. Super.
Niedziela, 20 listopad 2011, 09:35
Mówisz, że ciekawy i kwiatów zbytnio nie czuć...
Hmmm muszę go powąchać w najbliższym czasie Może będzie dobry prezent na święta
Niedziela, 20 listopad 2011, 09:45
No jestem ciekawa czy ci się spodoba. Jakbym miała pokopać głęboko w pamięci, to może przypomina trochę, któregoś Gucciego dla kobiet. Ale Gucci mnie nie tak nie zadziałał, a na Rodrigueza poleciałam na łeb na szyję
Niedziela, 20 listopad 2011, 10:41
Wersja for her zdecydowanie ciekawsza od męskiej.
Niedziela, 20 listopad 2011, 17:00
For Her jest niesamowicie pięknym pachnidłem. Nie pamiętam, którą wersję testowałem, ale to był najpiekniejszy damski zapach jaki czułem. Niesamowicie kobiecy, w klasycznym stylu a jednoczesnie bardzo nowoczesny i erotyczny Gratuluję flaszki !
http://www.fragrantica.com/member/44813
Niedziela, 20 listopad 2011, 17:31
Dziś w D. powiedziano mi, że przeniesiono go do innej perfumerii a w S. że powinien być w lutym
Środa, 23 listopad 2011, 17:44
TAAAAK!!!! WRESZCIE JEEEST w moich rękach: kupon na 20% zniżki na perfumy w Douglasie co kupić, co kupić....???? Skoro nie dają i nawet nie sprzedają próbek skąpiradła, będę tam siedziała do porodu miotając się pomiędzy Lutensami a Armani Prive
Środa, 23 listopad 2011, 18:12
aktyna napisał(a):TAAAAK!!!! co kupić, co kupić....???? Skoro nie dają i nawet nie sprzedają próbek skąpiradła, będę tam siedziała do porodu miotając się pomiędzy Lutensami a Armani PriveBois d'Encens
Środa, 23 listopad 2011, 18:23
piotrek napisał(a):No właśnie, właśnie, to byłby prawdziwy prezent od św. Mikołajaaktyna napisał(a):TAAAAK!!!! co kupić, co kupić....???? Skoro nie dają i nawet nie sprzedają próbek skąpiradła, będę tam siedziała do porodu miotając się pomiędzy Lutensami a Armani PriveBois d'Encens
Środa, 23 listopad 2011, 19:04
Św. mikołaj, być może, czyta to forum
Środa, 23 listopad 2011, 20:27
piotrek napisał(a):Św. mikołaj, być może, czyta to forumJak mu kompa podstawię pod nos, to przeczyta na bank
Środa, 23 listopad 2011, 20:45
A list do św. Mikołaja nie zadziałałby? Dawniej jakoś to działało
Czwartek, 24 listopad 2011, 11:10
piotrek napisał(a):A list do św. Mikołaja nie zadziałałby? Dawniej jakoś to działałoMój św. Mikołaj czyta tylko maile ale może w wersji tak romantycznie staroświeckiej, będzie bardziej podatny na moje błagania....
Czwartek, 24 listopad 2011, 22:13
Koniecznie atramentem
Czwartek, 29 listopad 2012, 19:17
Mieszkam w Polsce 3 miesiace (jestem ze Lwowa-Ukraina),ostatnio kupilam sobie Dior Addikt-na allegro, najwieksze szczescie, ze stara wersje ,a takze Kenzo Jungle-ulubiony Slonik :roll: . A wczesniej byla Poema Lancome i Dior Poison. Uwielbiam perfumy.
Ja tylko ucze sie polskiego (jestem ze Lwowa), przepraszam za bledy.
Moi perfumy na Fragrantica
Czwartek, 29 listopad 2012, 20:08
Versace - crystal noir ! Bardzo je lubię
Niedziela, 2 grudzień 2012, 01:05
w dziale zapachy męskie jest niepisana zasada - nie ma fotki , nie ma zakupu , moze tutaj też to powinno funkcjonować ?
Vittoriya gratulacje !
Masz czegoś dużo ? chcesz sie wymienić dekantem ? pisz !
http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/1564/
Piątek, 14 grudzień 2012, 08:49
Otrzymalam miniaturke Kenzo Jungle Le Tigre
I wczoraj Loulou Cacharel 30 ml
Ja tylko ucze sie polskiego (jestem ze Lwowa), przepraszam za bledy.
Moi perfumy na Fragrantica
Piątek, 14 grudzień 2012, 19:20
Vittoriya a da radę zrobić real foto ?
Bo tak wkelić sobie fotke z internetu to przecież każdy może ... Pozdrawiam. |
|