Mogłabym wkleić swoje flakoniki, ale:
- czy na nowym Forum już nie jest ważna ilość postów przed wklejaniem zdjęć?
- każdy flakonik mam sfocony osobno, byłoby więc tego sporo; powinnam je połączyć? czy mogę wklejać pojedynczo?
emera napisał(a):Mały offtop, ale zedytuję później.
Mogłabym wkleić swoje flakoniki, ale:
- czy na nowym Forum już nie jest ważna ilość postów przed wklejaniem zdjęć?
- każdy flakonik mam sfocony osobno, byłoby więc tego sporo; powinnam je połączyć? czy mogę wklejać pojedynczo?
Najlepiej jest wkleić zdjęcie całej kolekcji, jeśli masz podzielone na kilka mniejszych - też ok. Wklejaj. Nie ma żadnych wymogów w tym zakresie
Gratulacje emero !
Widzę, że posiadasz Carbone - Balmain, który mi bardzo podszedł ( chociaż miłości między nami raczej nie będzie... ).
No i gratuluję Czarnego Atramentu ( mój " signature scent " ) w dwóch pojemnościach.
P.S. Świetnie wystylizowane fotki.
Nie wiem, co bardziej chwalić: kolekcję czy to, w jaki sposób została przedstawiona. Po prostu super!
Masz Oud Absolu. Myślałem, że tylko ja go posiadam jak Ci się go nosi?
Nie umiem malować słowami, więc zapachy ubieram w obrazki, jak je noszę, jak je widzę, jak odbieram.
M7 Oud Absolu nosi mi się bardzo przyjemnie (choć starej wersji, tej sprzed reformulacji, swego czasu się pozbyłam, bo mnie "gryzła" po gardle natarczywym otwarciem). I wcale nie czuję medycznych nut, łasi się do mnie i nie odstępuje, bardzo jest ciepły i uległy. Ale niewdzięczny przy tym też, bo szybciutko ucieka, a ja bym go chciała czochrać za uszami wieczorem jeszcze.
A zabawa rzeczywiście była przy foceniu i obróbce fajna : )