Środa, 8 czerwiec 2016, 07:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Czwartek, 24 grudzień 2020, 20:59 przez pblonski.)
Le Male Popeye Eau Fraiche marki Jean Paul Gaultier to aromatyczno - fougere perfumy dla mężczyzn. Są to nowe perfumy, Le Male Popeye Eau Fraiche został wydany w 2016 roku.
Twórcą kompozycji zapachowej jest Nathalie Gracia-Cetto.
Nutami głowy są
aldehydy, mięta i neroli;
nutami serca są
szałwia, szałwia muszkatołowa, nuty drzewne i ambroksan;
nutami bazy są
wanilia, fasolka tonka i drzewo sandałowe.
![[Obrazek: 117471999399?%24PSPNew%24]](http://debenhams.scene7.com/is/image/Debenhams/117471999399?%24PSPNew%24)
Koleżance spodobał się tak bardzo, że dała pół psika na nadgarstek (rozcierając zapach nadgarstkami) oraz jeden psik z globe na szyję. Zapach projektował w promieniu przynajmniej 1,5m od nosicielki. 1,5 psika wypełniło cały pokój na czas pobytu nosicielki. Projekcja tego zapachu jest więc ogromna. Zapewne dlatego ten flanker nazywa się Popeye bo siła zapachu ma je**ięcie niczym łapa Popey'a
Co do samego zapachu to mogę się mylić, ale mam przekonanie,że bajkowy Popeye na pewno tak nie pachniał. Ewentualnie Pop...ek z gangu albanii wchodząc do klubu otoczony tabunem lasek 
Sam zapach ni to słodki, ni to świeży. Wyczuwam momentami podobieństwo do F32. Na początku kompletnie mi nie podszedł, ale z czasem oswoiłem się z tym mocarzem i sam zapach na prawdę może się podobać. Delikatnie da się wyczuć pokrewieństwo z dużo starszym bratem.
Twórcą kompozycji zapachowej jest Nathalie Gracia-Cetto.
Nutami głowy są
aldehydy, mięta i neroli;
nutami serca są
szałwia, szałwia muszkatołowa, nuty drzewne i ambroksan;
nutami bazy są
wanilia, fasolka tonka i drzewo sandałowe.
Koleżance spodobał się tak bardzo, że dała pół psika na nadgarstek (rozcierając zapach nadgarstkami) oraz jeden psik z globe na szyję. Zapach projektował w promieniu przynajmniej 1,5m od nosicielki. 1,5 psika wypełniło cały pokój na czas pobytu nosicielki. Projekcja tego zapachu jest więc ogromna. Zapewne dlatego ten flanker nazywa się Popeye bo siła zapachu ma je**ięcie niczym łapa Popey'a

Sam zapach ni to słodki, ni to świeży. Wyczuwam momentami podobieństwo do F32. Na początku kompletnie mi nie podszedł, ale z czasem oswoiłem się z tym mocarzem i sam zapach na prawdę może się podobać. Delikatnie da się wyczuć pokrewieństwo z dużo starszym bratem.