Niedziela, 4 październik 2015, 13:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Poniedziałek, 14 listopad 2022, 13:57 przez MHW. Edytowano łącznie: 1)
Skasowane.
Ankieta: Moja ocena Giorgio Armani - Eau de Cèdre EDT (2015) (nie oceniaj zapachu, jeśli go nie znasz!): Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
1 - Bardzo słaby (DNO) | 0 | 0% | |
2 - Słaby | 2 | 4.88% | |
3 - Przeciętny | 6 | 14.63% | |
4 - Dobry | 9 | 21.95% | |
5 - Bardzo dobry | 17 | 41.46% | |
6 - Genialny | 7 | 17.07% | |
Razem | 41 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Niedziela, 4 październik 2015, 13:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Poniedziałek, 14 listopad 2022, 13:57 przez MHW. Edytowano łącznie: 1)
Skasowane.
Poniedziałek, 12 październik 2015, 15:07
Armani wypuścił swoją wersje Azzaro Chrome, z nutą Body Kourosa, nie dowierzam co wącham.
Poniedziałek, 12 październik 2015, 15:29
Ja nie widzę żadnego podobieństwa do Azzaro. Chrome jest w moim odczuciu metaliczne, nieprzyjemne, zime, Eau de Cedre jest zaś pudrowe, szminkowe i ziołowe.
Sobota, 17 październik 2015, 09:09
Zna ktos jakiś tańszy odpowiednik tego zapachu?
Sobota, 17 październik 2015, 10:30
Też bym był wdzięczny za podpowiedź, gdyż zapach bardzo mi się podoba, ale prawie 300zł za Armaniego nie dam, nie jest tyle wart.
Środa, 16 grudzień 2015, 14:13
Aż się dziwię że ten zapach jest mało popularny, a może to i dobrze
![]()
Środa, 16 grudzień 2015, 14:22
Też jestem nim zachwycony i muszę go nabyć. Jednak 260zł (za tester) Armaniego to przeginka. Wolałbym dołożyć i kupić Diora. Co jak co, ale Armani kojarzy mi się na minus za oklepane i średnie Aqua di Gio.
Środa, 16 grudzień 2015, 15:35
Sprobuj powachac Pierre Cardin Cedre Ambre
![]() Tez bardzo przyjemny zapach, jest pewne podobienstwo. Ten zapach z Armaniego - piekny, niezla projekcja, i trwalosc. Ale tez mi bylo szkoda tyle zaplacic ![]()
Środa, 20 styczeń 2016, 13:30
Muszę przyznać, że oczekiwania miałem duże i wszystkie zostały spełnione. Eau de Cedre to niesamowicie wszechstronny i elegancki zapach. Projekcja jest akuratna, na wyciągnięcie ramion, nawet po kilku godzinach użytkowania. Trwałość jak na dzisiejsze standardy bardzo dobra, bo nawet po 8 godzinach czuję go bardzo wyraźnie.
Popełniłem nawet recenzję, dla zainteresowanych adres w stopce.
Środa, 20 styczeń 2016, 15:48
Cedre pozostawił mnie obojętnym.
Ani czarnej herbaty, a tym bardziej cedru, nie wywąchałem. Eau Pour Homme to prymus siedzący w pierwszej ławce, Eau De Cedre ma kłopoty z przejściem do następnej klasy.
Sobota, 23 styczeń 2016, 00:20
A mnie zainteresował.
Dzisiaj pierwszy raz miałem okazję powąchać. Test tylko nadgarstkowy, przelotny i w dodatku nie był to jedyny testowany zapach, ale to własnie EDC zrobił na mnie najlepsze wrażenie. Zapach niby nowy, ale wydał mi się nieco oldskulowy, szczególnie w bazie. Taka lekko brudna męskość. Najchętniej nabyłbym z 10ml na solidne testy.
Artur
Sobota, 23 styczeń 2016, 18:14
Bo to taki nowoczesny klasyk jest. Stąd moim zdaniem jego uniwersalność. Poza tym tak jak pisałem już u siebie na blogu, jest lekko diorowsko, czyli przyjemnie, elegancko. Mam nadzieję, że nie wycofają go szybko z produkcji, bo ten produkt bez problemu przetrwa próbę czasu i zobaczycie, jeszcze przyjdzie czas, gdy doceni go więcej osób.
Sobota, 23 styczeń 2016, 18:26
a niby czemu mieli by go wycofac?przeciez na rynku jest nie dlugo 8-) moim zdaniem ten armani jest bardzo uniwersalny.czy to na wyjscie na spacer czy wyjscie do tesciowej
![]()
Sobota, 23 styczeń 2016, 18:57
Wiem, że jest od niedawna, bo polowałem na niego od premiery. Jednak ani razu nie pojawił się nigdzie w top sprzedaży, mało się o nim mówi. Ba, nawet nie ma reklamy telewizyjnej, prasowej, nic, wątpię, stąd zainteresowanie nim ludzi dość niskie i dlatego boję się, że za dwa-trzy lata może zwyczajnie zniknąć z półek.
W każdym jednak razie bardzo go lubię i uważam, że to był świetny zakup. No i oczywiście w tutejszej sondzie ode mnie 5.
Sobota, 23 styczeń 2016, 19:04
i bardzo dobrze ze nie ma go w top 5 czy 10
![]() ![]()
Sobota, 23 styczeń 2016, 19:08
A że to woda cedrowa.. To nawet prawie dosłownie.
![]() Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz: co będzie następne? Eau Fraiche z niebieskim flakonikiem? Nie zdziwiłbym się.
Sobota, 23 styczeń 2016, 19:15
mysle ze narazie bedzie spokoj jest eau pour homme ,nuit i cede
![]()
Sobota, 23 styczeń 2016, 22:57
Zapomniałeś o eau d'aromes
![]()
Niedziela, 24 styczeń 2016, 14:38
o i to wlasnie dzieki 8-)
Czwartek, 28 styczeń 2016, 10:04
Miłość od pierwszego powąchania. Lubię takie zapachy, które nie udają, że mają się podobać wszystkim, ale robią to w dobrym guście. Otwierają się klasycznym akordem cytrusowym, po czym przechodzą łagodnie w zapach kardamonu, szałwii i herbaty. Świetnie wszystko to gra na mojej skórze. Zapach po pewnym czasie przechodzi w delikatny zamsz i drewna. Trwa tak na mnie 8-10 godzin.
Lubie nimi pachnieć. Podoba się otoczeniu. Bardzo dobry zapach biurowy. Kiedyś na pewno skuszę się na własny flakon. |
|