Środa, 16 wrzesień 2015, 19:59
BENTLEY INFINITE INTENSE
rok wydania : 2015
twórca: Nathalie Lorson
nuty:
głowa: czarny pieprz, lawenda, fiołek i geranium
serce: przyprawy, gałka muszkatołowa, Żywica elemi, syjamski benzoes i ambra
baza: paczula, haitańska wetyweria, piżmo i cedr
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Nie próbowałem zwykłego Infinite, ale czytając opinie odbierany jest jako połączenie Terre i Deklaracji, natomiast Infinite Intense to połączenie Terre i Dun'soir. Wygląda to bardzo dobrze i męsko. Nie ma tam w składzie róży ( nie panikować jest delikatnie wyczuwalna i to jest na plus
) , ale ja jakoś ją tam czuje ,dlatego też porównanie do Dun Soir. Zapach bardzo dobrze projektuje i trwałość chyba też jest bardzo dobra a piszę tą notkę dopiero 4 godz. po aplikacji. Męskości tej wodzie w ostatniej fazie nadaje paczula która ładnie wychodzi na 1 plan. Podsumowując przypuszczam ,że jest identycznie jak w przypadku poprzedników Bentley For Men , Intense jest bardziej wyrazisty, wytworny od wersji EDT. Po głębszym wwąchiwaniu się INFINITE INTENSE ma jakiś wspólny mianownik z Dunhilem Icona, tylko tam jest chemicznie tu natomiast bardziej naturalnie. Wydaje mi się ze zapach bardzo będzie podobał się kobietom.
Na razie tyle.
Ps. Stajnia Bentleya wzoruje się na innych już znanych zapachach, ale wybiera te najlepsze i powiem szczerze, że robią to znakomicie. Był Idole, Gutek, Terre , Deklaracja, czekam na Encre Noire !
rok wydania : 2015
twórca: Nathalie Lorson
nuty:
głowa: czarny pieprz, lawenda, fiołek i geranium
serce: przyprawy, gałka muszkatołowa, Żywica elemi, syjamski benzoes i ambra
baza: paczula, haitańska wetyweria, piżmo i cedr
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Nie próbowałem zwykłego Infinite, ale czytając opinie odbierany jest jako połączenie Terre i Deklaracji, natomiast Infinite Intense to połączenie Terre i Dun'soir. Wygląda to bardzo dobrze i męsko. Nie ma tam w składzie róży ( nie panikować jest delikatnie wyczuwalna i to jest na plus

Na razie tyle.
Ps. Stajnia Bentleya wzoruje się na innych już znanych zapachach, ale wybiera te najlepsze i powiem szczerze, że robią to znakomicie. Był Idole, Gutek, Terre , Deklaracja, czekam na Encre Noire !