Środa, 24 maj 2023, 10:21
subliman, ja jestem mega ciekawy jak te obecne Polo będzie się starzało.
Wyczuwam tu (dosłownie i w przenośni) spory potencjał do leżakowania.
Jak ta paczula, tymianek i bazylia w połączeniu z tymi skórzano-tytoniowymi i leśnymi nutami, skisną za 10 lat w tym flakonie to może być totalna miazga.
Żadnych cytrusów, żadnych nut wodnych... samo gęste.
Myślę, że może być grubo.
Coś jak w Gentlemanie (1974r), który zachowuje się jak dobre wino.
Wyczuwam tu (dosłownie i w przenośni) spory potencjał do leżakowania.
Jak ta paczula, tymianek i bazylia w połączeniu z tymi skórzano-tytoniowymi i leśnymi nutami, skisną za 10 lat w tym flakonie to może być totalna miazga.
Żadnych cytrusów, żadnych nut wodnych... samo gęste.
Myślę, że może być grubo.
Coś jak w Gentlemanie (1974r), który zachowuje się jak dobre wino.