Piątek, 26 czerwiec 2015, 14:54
![[Obrazek: nd.28009.jpg]](http://fimgs.net/images/perfume/nd.28009.jpg)
Patchouli Absolu marki Tom Ford to drzewne perfumy dla kobiet i mężczyzn. Są to nowe perfumy, Patchouli Absolu został wydany w 2014 roku. Perfumy zawierają takie składniki, jak paczula.
Nie spodziewałem się, że ten niepozorny flakonik będzie zawierać TAKĄ petardę. Najlepsza paczula, jaką wąchałem, bez cienia wątpliwości. Co prawda nie czuć nic innego, jest monotematycznie, to fakt, ale nie przeszkadza mi to.
Nie znam się na paczuli, to trudny dla mnie składnik, ale tutaj całość pachnie tak naturalnie, tak autentycznie, że chce mi się ciągle wąchać te perfumy.
Testy na pewno będę ponawiać wielokrotnie, a może i spróbuję innych wariacji nt. paczuli. Znałem tylko Gentleman'a, ale Patchouli Absolu jest od niego lepsze.
Złote myśli użytkownika nowy48:
"Jeszcze nie wachali a już oceniają ma pdst składu. . flakon nawiązuje nieco do tego co już dior wypuszcza."
"Gdyby tak przyrównać to acqua di Parma oud z tym ze pozbawiona tytułowego składnika."
"Jeszcze nie wachali a już oceniają ma pdst składu. . flakon nawiązuje nieco do tego co już dior wypuszcza."
"Gdyby tak przyrównać to acqua di Parma oud z tym ze pozbawiona tytułowego składnika."