Niedziela, 31 maj 2015, 20:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Niedziela, 20 grudzień 2020, 10:58 przez pblonski.)
Noir Extreme marki Tom Ford to orientalno - drzewne perfumy dla mężczyzn.
Są to nowe perfumy, Noir Extreme został wydany w 2015 roku.
Nutami głowy są mandarynka, neroli, szafran, gałka muszkatołowa i kardamon;
Nutami serca są mastyks, róża, jaśmin, kwiat pomarańczy i kulfi;
Nutami bazy są nuty drzewne, Żywica bursztynowa, drzewo sandałowe i wanilia.
Ktoś miał do czynienia ? W Douglasie jest już.
Testowany z przypadku - na blotterku. Wg mnie nie jest to coś odkrywczego, ale zapach sam w sobie jest bardzo przyjemny i smaczny. Nie umiem opisywać nut zapachowych za bardzo, ale wyczuwalne przeze mnie dosyć mocno są wanilia, kardamon oraz gałka muszkatołowa. Sam zapach jest jakby trochę mleczno-wiśniowy, suchy wiśniowy tytoń. Podobną woń prezentuje Mugler w Pure Havane z tym, że w w Noir Extreme ta wiśnia nie jest taka soczysta. Fajna wieczorowa pozycja, choć na dzień się również nada
Są to nowe perfumy, Noir Extreme został wydany w 2015 roku.
Nutami głowy są mandarynka, neroli, szafran, gałka muszkatołowa i kardamon;
Nutami serca są mastyks, róża, jaśmin, kwiat pomarańczy i kulfi;
Nutami bazy są nuty drzewne, Żywica bursztynowa, drzewo sandałowe i wanilia.
Ktoś miał do czynienia ? W Douglasie jest już.
Testowany z przypadku - na blotterku. Wg mnie nie jest to coś odkrywczego, ale zapach sam w sobie jest bardzo przyjemny i smaczny. Nie umiem opisywać nut zapachowych za bardzo, ale wyczuwalne przeze mnie dosyć mocno są wanilia, kardamon oraz gałka muszkatołowa. Sam zapach jest jakby trochę mleczno-wiśniowy, suchy wiśniowy tytoń. Podobną woń prezentuje Mugler w Pure Havane z tym, że w w Noir Extreme ta wiśnia nie jest taka soczysta. Fajna wieczorowa pozycja, choć na dzień się również nada