Niedziela, 4 styczeń 2015, 11:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Piątek, 1 styczeń 2021, 18:53 przez pblonski.)
Giorgio Armani - Armani Code Sport Athlete, w katalogu jeszcze nie ma, więc proszę o dodanie + ankieta. Perfumy miały premierę w 2012 w związku z Olimpiadą w Londynie. Energetyczny aromat pobudza do działania i dodaje sił na cały dzień. Stworzony z myślą o kochających wyzwania mężczyznach, w których często budzi się duch walki i rywalizacji. Dostarczy dużej dawki orzeźwienia w gorące letnie i jesienne dni. Tyle znalazłem w sieci.
Teraz za fragrantica.pl
Armani Code Sport Athlete marki Giorgio Armani to cytrusowo - aromatyczne perfumy dla mężczyzn. Są to nowe perfumy, Armani Code Sport Athlete został wydany w 2012 roku. Perfumy zawierają takie składniki, jak cytrusy, mięta, kwiat imbiru, różowy pieprz, nuty wodne, kadzidło i wetyweria
Oczywiście w związku z tym, że to Armani i nie Prive to oceny na naszej PL fragrantice ma standardowe (hejt, hejta pogania
) , pozwoliłem sobie na zakup tego pachnidła w związku z tym, że może być niezłą alternatywą dla Dior Homme Cologne 2013 (który jest ładny ale trwałość na mnie ma trochę większą niż woda) lub Chanel AHS Cologne Sport, którego również posiadam i lubię. Dodatkowo recenzje na angielskiej fragrantice są zgoła inne i patrząc na swoją przygodę z perfumami wiele razy się przejechałem jak bazowałem tylko na FR.PL . Coś ubóstwiane było dla mnie tragiczne, a hejtowane okazywały się naprawdę przyjemne. Dodatkowo jak na świeżaka ma bardzo dobre parametry patrzac na komenty i statystyki. Występuję w koncentracji wody toaletowej. Zaintrygowały mnie i nie mogę się doczekać aż do mnie dotrą.
I poniżej zdjęcie flaszki, które nawiązuję kształtem do serii Code.
Aha i najważniejsze to zapach ten występuje tylko w pojemności 75ml, więc jeśli do kupienia będziecie mieli w jakiejś innej poj. to na bank jest to fejk
Teraz za fragrantica.pl
Armani Code Sport Athlete marki Giorgio Armani to cytrusowo - aromatyczne perfumy dla mężczyzn. Są to nowe perfumy, Armani Code Sport Athlete został wydany w 2012 roku. Perfumy zawierają takie składniki, jak cytrusy, mięta, kwiat imbiru, różowy pieprz, nuty wodne, kadzidło i wetyweria
Oczywiście w związku z tym, że to Armani i nie Prive to oceny na naszej PL fragrantice ma standardowe (hejt, hejta pogania

I poniżej zdjęcie flaszki, które nawiązuję kształtem do serii Code.
Aha i najważniejsze to zapach ten występuje tylko w pojemności 75ml, więc jeśli do kupienia będziecie mieli w jakiejś innej poj. to na bank jest to fejk