Poniedziałek, 5 wrzesień 2011, 18:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Niedziela, 20 grudzień 2020, 14:13 przez Cookie13.)
Zachęcony ostatnią recenzją naszego Administratora, postanowiłem zestawić w teście nadgarstkowym Lyric Man z Lumiere Noire Pour Homme. Propozycja Kurkdijana to - moim skromnym zdaniem - krok do przodu jeśli chodzi o interpretacje róży w męskich pachnidłach. Przede wszystkim nie jest to zapach tak monotematyczny jak Amouage, zwłaszcza w dalszej fazie rozwoju ujawniają się niuanse które czynią w moich oczach LNPH pachnidłem znacznie ciekawszym, od pięknej przecież róży Amouage. Kapitalnie pokazany został w Lumiere Noire Pour Homme metaliczny aspekt kompozycji, przez co zapach Kurkdijana jest bardzo - jak na różę - nowoczesny i ani trochę nie odwołuje się do skojarzeń retro (typu "olejek różany"). Trwałość na mojej skórze to ok.15 godzin, a więc świetna. Polecam testy.
Skład: pikantna róża przyprawiona cynamonem i kminem, paczula, bylica pospolita.
Skład: pikantna róża przyprawiona cynamonem i kminem, paczula, bylica pospolita.
![[Obrazek: ewFGlhR.jpg]](https://i.imgur.com/ewFGlhR.jpg)