Czwartek, 31 październik 2013, 12:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Niedziela, 20 grudzień 2020, 12:20 przez pblonski.)
Przechadzając się wczoraj po D. natrafiłem na flanker lubianego przeze mnie Potion. Kategoria Drzewno - przyprawowe.
Nuty za Fragrantica:
Głowa: bergamotka, papryczka pimento i kadzidło;
Serce: róża, skóra i tytoń;
Baza: drzewo kaszmirowe, piżmo i drzewo gwajakowe.
Po aplikacji pierwsze co uderza w nos to dosyć intensywny zapach skóry, prawdopodobnie za "ostre" otwarcie odpowiada papryczka podana w składzie, od razu przypomniał mi się Charriol Royal Leather. Zapach jest raczej liniowy i prawie do końca się nie zmienia, no może na samym końcu łagodnieje. Drydown to moim zdaniem jego najciekawsza faza. Raczej nie dla mnie, ale amatorzy skóry w zapachach powinni chociaż sprawdzić.
Nuty za Fragrantica:
Głowa: bergamotka, papryczka pimento i kadzidło;
Serce: róża, skóra i tytoń;
Baza: drzewo kaszmirowe, piżmo i drzewo gwajakowe.
Po aplikacji pierwsze co uderza w nos to dosyć intensywny zapach skóry, prawdopodobnie za "ostre" otwarcie odpowiada papryczka podana w składzie, od razu przypomniał mi się Charriol Royal Leather. Zapach jest raczej liniowy i prawie do końca się nie zmienia, no może na samym końcu łagodnieje. Drydown to moim zdaniem jego najciekawsza faza. Raczej nie dla mnie, ale amatorzy skóry w zapachach powinni chociaż sprawdzić.
![[Obrazek: 262m.jpg]](http://www.image-share.com/upload/2322/262m.jpg)