Niedziela, 18 sierpień 2013, 21:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wtorek, 14 czerwiec 2022, 00:32 przez Caruso. Edytowano łącznie: 1)
![[Obrazek: 375x500.14699.jpg]](https://fimgs.net/mdimg/perfume/375x500.14699.jpg)
Moim pierwszym postem na tym forum było zapytanie o perfumy o zapachu medycznym bo chciałem śmierdzieć, jak się wtedy wyraziłem, tak jak doktor House. Zapachów medycznych może być wiele: apteka, zioła, leki, nawet prosektorium, itp
i oto dorwałem próbkę perfum Casbah by Robert Piguet, które wyczerpywałyby żądanie o ostry zapach mydła chirurgicznego,
pomimo marnego doświadczenia stwierdzenie jest kategoryczne bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić czegoś co byłoby bliższe temu mydłu, lepsze jest już tylko... mydło chirurgiczne 100%
jak na mnie rewelacja (choć House nie był chirurgiem, Chase był, ale nic to)
to będą moje następne perfumy jak tylko black tourmaline mi się skończy.
mydło chirurgiczne trwa jakieś cztery godziny później słabnie odsłaniając nieco swoje drzewne pochodzenie, ale niespecjalnie oddala się charakterem od tego, czym były przez pierwsze 4 godziny.
Zaaplikowałem sobie dzisiaj na nadgarstek o 11:00 i po prawie 12 godzinach jest wyraźnie wyczuwalny.