Piątek, 5 kwiecień 2013, 19:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Sobota, 19 grudzień 2020, 12:11 przez pblonski.)
HiM marki Hanae Mori to drzewno - przyprawowe perfumy dla mężczyzn. Są to nowe perfumy, HiM został wydany w 2012 roku. Nutami głowy są bergamotka, mandarynka, pieprz, liść fiołka i kardamon; nutami serca są cynamon, figa i fasolka tonka; nutami bazy są drzewo tekowe, ambra, piżmo, ekstrakt białego cedru i jodła balsamiczna.
I już wszystko wiadomo. Nie będzie detronizacji klasyka, który sam się broni geniuszem kompozycji. HIM to zupełnie inna "osobowość".Tu nie ma znanego z wersji pierwotnej rozkraku między homo i hetero. HIM jest zdecydowanie ukierunkowane na samca
i łapie optimum zapachowe dobrze uszytego "słodziaka". Trochę jak Gucci II ale mocniej, bardziej drzewnie, ze sporą dawką cynamonu, owoców i ambry. Przychodzi mi na myśl także "puch" z Pure Blend.W sumie małpowanie "dwójki" od Gucciego zbytnio mi nie przeszkadza
a do Pure Blend też nic nie mam. Ogólnie pachnie mi trochę "pod publiczkę". Wyczerpującym słowem podsumowania niech będzie: " JEST SPOKO"
I już wszystko wiadomo. Nie będzie detronizacji klasyka, który sam się broni geniuszem kompozycji. HIM to zupełnie inna "osobowość".Tu nie ma znanego z wersji pierwotnej rozkraku między homo i hetero. HIM jest zdecydowanie ukierunkowane na samca