Środa, 7 maj 2025, 19:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Niedziela, 8 luty 2026, 16:30 przez Mbs001. Edytowano łącznie: 17)
Cześć, zapraszam do sprawdzenia mojego straganu 
Gotowe dekanty
- Bortnikoff Amber Cologne, 3 ml bez max paru psikow, 55 zl
- LV Lovers, 2ml, 30 zl
Flakony
- Xerjoff Erba Pura, nowy flakon folia, 100ml, 500 zl z wysyłką w cenie
- Lancome La Nuit Tresor Dentelle de roses, nowe flakony 2 sztuki, 50 ml, 400 zl z wysyłką w cenie (jeden ma lekko uszkodzony kartonik pod folia, tego sprzedam za 350 zl z wysyłką w cenie)
- Francesca Bianchi The Black Knight, genialny skórzany zapach i świetne parametry, produkt z pudlem, ok. 94 ml
cena 780 zł
Kilka informacji:
- przesyłkę przygotowuję i wysyłam w ciągu max 7 dni (często szybciej, ale najwięcej czasu mam w weekend)
- przesyłkę zabezpieczam folią bąbelkową
- wysyłam inpostem do paczkomatu, koszt w zależności od wielkości paczki
- dane niezbędne do wysyłki to: adresat, nr telefonu, adres email, nr paczkomatu
- płatność blikiem
- ilość perfum we flakonach ubytkowych do oceny własnej, wyżej podaję swoje szacunki, zdjęcia flakonów na sprzedaż wyślę na priv (tu nie umiem)
Zapraszam!

Gotowe dekanty
- Bortnikoff Amber Cologne, 3 ml bez max paru psikow, 55 zl
- LV Lovers, 2ml, 30 zl
Flakony
- Xerjoff Erba Pura, nowy flakon folia, 100ml, 500 zl z wysyłką w cenie
- Lancome La Nuit Tresor Dentelle de roses, nowe flakony 2 sztuki, 50 ml, 400 zl z wysyłką w cenie (jeden ma lekko uszkodzony kartonik pod folia, tego sprzedam za 350 zl z wysyłką w cenie)
- Francesca Bianchi The Black Knight, genialny skórzany zapach i świetne parametry, produkt z pudlem, ok. 94 ml
cena 780 zł
Kilka informacji:
- przesyłkę przygotowuję i wysyłam w ciągu max 7 dni (często szybciej, ale najwięcej czasu mam w weekend)
- przesyłkę zabezpieczam folią bąbelkową
- wysyłam inpostem do paczkomatu, koszt w zależności od wielkości paczki
- dane niezbędne do wysyłki to: adresat, nr telefonu, adres email, nr paczkomatu
- płatność blikiem
- ilość perfum we flakonach ubytkowych do oceny własnej, wyżej podaję swoje szacunki, zdjęcia flakonów na sprzedaż wyślę na priv (tu nie umiem)
Zapraszam!