Środa, 8 styczeń 2025, 22:05
https://ifragranceofficial.com/perfumes/le-male-elixir-absolu-2025/
Środa, 8 styczeń 2025, 22:05
https://ifragranceofficial.com/perfumes/le-male-elixir-absolu-2025/
Środa, 8 styczeń 2025, 22:08
Test murowany
Środa, 8 styczeń 2025, 22:15
Też pewnie sprawdzę, choć po zużyciu z pięciu mililitrów podstawowego poczułem się zmęczony tym zapachem. Mam nadzieję, że tu będzie świeżej.
Środa, 8 styczeń 2025, 23:37
Elixir Absolu - to już wyższy poziom, czwarta gęstość.
Czwartek, 9 styczeń 2025, 10:24
Wiadomo czyje to dzieło? W artykule z linku nie mogę się doczytać, ale leżę trzeci dzień chory i nie wiem czy to nie przez to…
Czwartek, 9 styczeń 2025, 12:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Czwartek, 9 styczeń 2025, 12:21 przez rafal421. Edytowano łącznie: 4)
W ciemno strzelam że Bish. Praktycznie wszystko co w ostatnich latach klepie dla JPG to hity sprzedażowe. Tu pewnie będzie podobnie.
Z ciekawości wszedłem na jego profil na Fragrantice - od 2024 do teraz widnieje tam 38 zapachów sygnowanych jego imieniem(tytułowy Le Male Elixir Absolu byłby 39), przecież to jest jeden zapach co 9-10 dni. Wiadomo że znaczna część to wtórne flankery, ale mam wrażenie że przez to jego zapachy sprawiają wrażenie takich prostych - jakby pośpieszonych produktów. Ma on bardzo dużo łatwych i przyjemnych pozycji, świetnie wpisują się mainstream(nawet powiedziałbym że teraz to on jest królem mainstreamu - przynajmniej pod względem popularności). Ale mam wrażenie, że wszystko co dotychczas stworzył, dość szybko się znudzi. Za kilka lat nikt* nie będzie się interesował takim Le Male XYZ, czy Bois Imperial. *Obecna młodzież będzie wspominać nostalgicznie jako zapach młodości, tak jak ja wspominam "szarego Bossa" czy 212.
Czwartek, 9 styczeń 2025, 13:52
Trzeba mu przyznać że wykorzystuje do maksimum swoje 5 minut. Może zdaje sobie sprawę że klimaty na których bazuje są przejściową modą. Zanim moda się skończy będzie porządnie ustawiony finansowo.
Czwartek, 9 styczeń 2025, 13:55
Ta śliwka wygląda zachęcająco, ale na nic się nie nastawiam. Po zawodzie jaki sprawiła mi wersja Elixir spodziewam się wszystkiego. Choć poprzednika wspominam bardzo dobrze.
Czwartek, 9 styczeń 2025, 17:20
(Środa, 8 styczeń 2025, 23:37)Mbs001 napisał(a): Elixir Absolu - to już wyższy poziom, czwarta gęstość. To już poziom Doktora Strange z multiwersum Z tej marki mam tylko klasyka, Fleur i kilka letnich edycji w odlewkach. Reszta nie wzbudziła we mnie nawet tyle emocji , by chcieć testować cokolwiek jeszcze. |
|