Niedziela, 7 lipiec 2024, 16:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Niedziela, 7 lipiec 2024, 21:47 przez PaJaC. Edytowano łącznie: 10)
Cześć Wam,
Postanowiłem otworzyć ten wątek jako jeden wielki zbiór przyjemnych pachnideł które można dorwać mniej więcej do 60 zł za 100 ml. Jako że nie wszyscy szukają naturalnych, najwspanialszych i odkrywczych kompozycji, a potrafią zadowolić się po prostu przyjemnym zapachem
Kwintesencją propozycji ma być trwałość perfum, czyli czynnik którego w tych czasach bardzo brakuje tanim produktom.
Oczywiście nie ma znaczenia czy perfumy będą oryginalnymi kompozycjami, klonami, odpowiednikami, alternatywami czy jak jeszcze tego producenci nie nazywają
(Szczerze myślę o dopisaniu tutaj dezodorantów Old Spice. Spora część z nich na prawdę daje radę lepiej niż nie jeden świeżak z drogerii)
Gorąco zapraszam wszystkich do rozwijania tego wątku. Ode mnie:
Cuba Prestige 27zł/90ml
Jaguar Classic Gold 56zł/100ml
Lattafa Blue Oud 57zł/100ml
Rasasi Daarej Pour Homme 58zł/100ml
Rue Broca Touche Pour Homme 60zł/100ml
Lattafa Raghba for Man 51zł/100ml
Milton Lloyd (jeżeli macie je jak ściągnąć z UK koszt ok. 4-5£/50ml (ok 50zł/100ml) Większość ich interpretacji to świetne, trwałe zapachy nawiązujące do wczesnych wypustów oryginalnych klasyków)
Postanowiłem otworzyć ten wątek jako jeden wielki zbiór przyjemnych pachnideł które można dorwać mniej więcej do 60 zł za 100 ml. Jako że nie wszyscy szukają naturalnych, najwspanialszych i odkrywczych kompozycji, a potrafią zadowolić się po prostu przyjemnym zapachem

Oczywiście nie ma znaczenia czy perfumy będą oryginalnymi kompozycjami, klonami, odpowiednikami, alternatywami czy jak jeszcze tego producenci nie nazywają

(Szczerze myślę o dopisaniu tutaj dezodorantów Old Spice. Spora część z nich na prawdę daje radę lepiej niż nie jeden świeżak z drogerii)
Gorąco zapraszam wszystkich do rozwijania tego wątku. Ode mnie:
Cuba Prestige 27zł/90ml
Jaguar Classic Gold 56zł/100ml
Lattafa Blue Oud 57zł/100ml
Rasasi Daarej Pour Homme 58zł/100ml
Rue Broca Touche Pour Homme 60zł/100ml
Lattafa Raghba for Man 51zł/100ml
Milton Lloyd (jeżeli macie je jak ściągnąć z UK koszt ok. 4-5£/50ml (ok 50zł/100ml) Większość ich interpretacji to świetne, trwałe zapachy nawiązujące do wczesnych wypustów oryginalnych klasyków)