Niedziela, 5 sierpień 2012, 14:09
Witam wszystkich. Trafiłem tu dość niedawno wpisując w google któryś z zapachów. Dziś postanowiłem się zarejestrować. Nie jestem jakimś ekspertem co do perfum, nie lubię mieć więcej niż 1 flakon, aczkolwiek lubię dobry i uniwersalny zapach, najlepiej na każdą okazję. Pierwszą "lepszą" wodą toaletową był zapach Paco Rabanne Black XS, następnie Hugo Boss Hugo, Aqua Di Gio, Salvatore Ferragamo Pour Homme, Carolina Herrera 212 ( w międzyczasie jeszcze Baldessarini Del Mar i Boss in motion, ale krótko bo niespecjalnie mi siępodobały ) i teraz Dior Homme Sport, który właśnie mi się kończy. W związku z tym poszukuję kolejnego, uniwersalnego i niepopularnego zapachu, może macie jakieś propozycje?
Do tej pory wpadł mi w oko Moschino Forever, na który jestem w 99% zdecydowany i o którym sporo tutaj przeczytałem
.
Do tej pory wpadł mi w oko Moschino Forever, na który jestem w 99% zdecydowany i o którym sporo tutaj przeczytałem
.

Nie ograniczam się jednak tylko do tych dwóch, czekam na więcej propozycji, jak nie na teraz, to na następny raz.
Staram się za to nie powracać do swoich poprzednich zapachów, a testować kolejne, nowe, nieznane. Aczkolwiek powrót do Ferragamo pour homme czy Herrery 212 kusi.