Poniedziałek, 22 marzec 2021, 10:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Niedziela, 18 kwiecień 2021, 21:28 przez Machiavelli.)
Jestem właśnie w trakcie prowadzenia badania, które sprawdza, jak oceniamy zachowania społeczne innych osób. Ponieważ zależy mi na jak największej oraz możliwie zróżnicowanej grupie badanych, chciałbym zaprosić również Was do udziału w badaniu. Ma ono formę prostej, internetowej ankiety - wypełnienie zajmuje średnio 12 minut (można bez problemu wypełnić również ze smartfona).
Nie jest to dofinansowane badanie, więc nie mogę zaproponować Wam wynagrodzenia, ale za to spośród Forumowiczów, którzy wezmą udział wylosuję osobę, która otrzyma odlewkę wybranego Jovoy z mojego kuferka (10ml edp lub 5ml ekstraktu).
Żebym tylko wiedział, kto wziął udział, wpiszcie proszę swój nick w ankiecie, polu "Numer SONA". Badanych zbieram do 11 kwietnia.
Tutaj link do badania: BADANIE ZAKOŃCZONE
Z góry dzięki za udział!
Nie jest to dofinansowane badanie, więc nie mogę zaproponować Wam wynagrodzenia, ale za to spośród Forumowiczów, którzy wezmą udział wylosuję osobę, która otrzyma odlewkę wybranego Jovoy z mojego kuferka (10ml edp lub 5ml ekstraktu).

Tutaj link do badania: BADANIE ZAKOŃCZONE
Z góry dzięki za udział!
„Elegancja jest niemożliwa bez perfum. To skryte, niezapomniane, ostateczne akcesoria.” - Gabrielle Coco Chanel