Niedziela, 29 wrzesień 2019, 22:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Piątek, 30 czerwiec 2023, 12:18 przez pblonski. Edytowano łącznie: 1)
Za polską fragrą -> More Than Words marki Xerjoff to orientalno - drzewne perfumy dla kobiet i mężczyzn. More Than Words został wydany w 2012 roku. Twórcą kompozycji zapachowej jest Chris Maurice. Perfumy zawierają takie składniki, jak olibanum, labdanum, ambra, nuty owocowe, nuty drzewne, nuty orientalne, agar (oud) i nuty kwiatowe.
Inspirowany biblioteczką we francuskim mieszkaniu z czasów Belle Epoque.
![[Obrazek: duh6JBJ.jpg]](https://i.imgur.com/duh6JBJ.jpg)
Dziwię się, że More Than Words nie ma jeszcze swojego tematu na forum a przecież swoją premierę miał w 2012 roku.
Poznałem już jakiś czas temu a teraz wracam do niego z prawdziwymi testami bo spodobał mi się od razu!
Piękne soczyste, owocowe otwarcie dopełnione oudem. Po 30 minutach owoce i nuty kwiatowe lekko osiadają ale nadal jest słodko. Gdzieś w tle nuty drzewne i ambra. Po kilku godzinach róża oraz owoce siadają i zostaje delikatny agar i jakieś kadzidełka w tle. Przepiękny zapach o monstrualnych parametrach jak przystało na Xerjoffa. Trwałość na poziomie 12h. Moim zdaniem zasługuje na mocną 5.
Naprawdę warto przetestować i "dołączyć do klubu"
Inspirowany biblioteczką we francuskim mieszkaniu z czasów Belle Epoque.
![[Obrazek: duh6JBJ.jpg]](https://i.imgur.com/duh6JBJ.jpg)
Dziwię się, że More Than Words nie ma jeszcze swojego tematu na forum a przecież swoją premierę miał w 2012 roku.
Poznałem już jakiś czas temu a teraz wracam do niego z prawdziwymi testami bo spodobał mi się od razu!
Piękne soczyste, owocowe otwarcie dopełnione oudem. Po 30 minutach owoce i nuty kwiatowe lekko osiadają ale nadal jest słodko. Gdzieś w tle nuty drzewne i ambra. Po kilku godzinach róża oraz owoce siadają i zostaje delikatny agar i jakieś kadzidełka w tle. Przepiękny zapach o monstrualnych parametrach jak przystało na Xerjoffa. Trwałość na poziomie 12h. Moim zdaniem zasługuje na mocną 5.
Naprawdę warto przetestować i "dołączyć do klubu"