Poniedziałek, 10 wrzesień 2018, 07:59
Wątek założony na wzór istniejącego w dziale męskim.
Poniedziałek, 10 wrzesień 2018, 07:59
Wątek założony na wzór istniejącego w dziale męskim.
Poniedziałek, 10 wrzesień 2018, 08:24
No to, cytując klasyka, że na każdym zebraniu ktoś musi zacząć pierwszy - jakie perfumy (i nie uniseksy, tylko definiowane jako stricte damskie) faceci podkradają Wam najchętniej?
Bazyli nadaje mobilnie...
Poniedziałek, 10 wrzesień 2018, 09:08
Musi być i pierwsza odpowiedź - Presence d'une femme :lol: :lol: Zdarza się, że (nie wiedzieć czemu ?)... potrafią "wyparować" z flakonu
"Zapach jest językiem, który nie potrzebuje słów" - Jacques Polge.
Czwartek, 18 październik 2018, 22:15
Planuję prezent.
Pytanie: EDP czy EDT? Czy tylko różnią się mocą, trwałością... czy są niuanse w składzie? No i jeszcze te wersje z napełnianiem i bez..
Piątek, 19 październik 2018, 18:49
Miałam obydwa i wolę edp, ale przypuszczam że niewiele pomogę, ponieważ zrobiłam spore zapasy Aliena lata temu i najnowszy mam z 2010 roku, nie mam pojęcia czy grzebali mu w składzie od tamtego czasu.
Woda perfumowana była mocniejsza i miała fajniejszy jaśmin, nie tylko intensywny, ale taki jakby metaliczny. Edt na mojej skórze tego efektu nie dawała.
Sobota, 20 październik 2018, 08:15
Posiadam perfumy Dior Posion o kodzie 5105K czy to mozliwe ze są z rocznika 1985 lub 1995 ?
Edit: Znalazłem na raiders of the lost scents , rok premiery czyli 1985r
Niedziela, 4 listopad 2018, 17:32
Szukam czegoś podobnego do damskiej Euphorii, ale żeby było trochę bardziej złożone i nie trąciło aż tak syntetyką. Nie obraziłbym się jak przy tym byłoby trochę lżejsze i mniej słodkie. Nisza, mainstream, wszystko jedno. Cena też gra drugorzędną rolę. Byle by było gatunkowo podobne, ale lepsze. Polecicie coś :?:
„Elegancja jest niemożliwa bez perfum. To skryte, niezapomniane, ostateczne akcesoria.” - Gabrielle Coco Chanel
Niedziela, 16 grudzień 2018, 02:09
Starlight Etienne Aigner?
Poniedziałek, 17 grudzień 2018, 10:29
Czy znacie Panie jakąś kobietę, której nie podoba się Chanel Coco Mademoiselle?
Pytam, bo staram się znaleźć "bezpieczny" prezent.
pozdrawiam
Poniedziałek, 17 grudzień 2018, 11:29
Myślę że Coco Mademoiselle to dość bezpieczny podarunek, sama nie zachwycam się tym zapachem ale gdybym dostała w prezencie, to bym go zużyła
Poniedziałek, 17 grudzień 2018, 13:57
Czy ktoś z Warszawy posiada na zbyciu mały lejek do dekantów?
Profil Fragrantica: <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/19140/">https://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/19140/</a><!-- m -->
Poszukuję korka do Guerlain Homme (w nowej szacie)
Czwartek, 3 styczeń 2019, 23:19
Czy któraś z Pań ma tutaj otwarty stragan? Kupuję parę dekantów dla siebie, może żona też by coś znalazła.
Piątek, 4 styczeń 2019, 02:12
Djun napisał(a):Czy któraś z Pań ma tutaj otwarty stragan? Kupuję parę dekantów dla siebie, może żona też by coś znalazła. Polecam stragany Rabarbary i Emery. Cytat:No to, cytując klasyka, że na każdym zebraniu ktoś musi zacząć pierwszy - jakie perfumy (i nie uniseksy, tylko definiowane jako stricte damskie) faceci podkradają Wam najchętniej? Luby niczego ode mnie nie podkrada. Ale ma w swojej kolekcji Noir Pour Femme Toma Forda i często używa.
Piątek, 4 styczeń 2019, 15:27
Dzięki
Wtorek, 8 styczeń 2019, 16:12
U mnie na straganie możesz również znaleźć dekanty damskich zapachów.
viewtopic.php?f=52&t=12418
Tajemnica 666 i koniec świata
https://www.fragrantica.com/member/167641
Czwartek, 7 luty 2019, 14:56
Szukam sposobu na otwarcie flakonu escady. Ma zepsuty atomizer i za nic nie mogę go otworzyć żeby przelać do nowej buteleczki :evil: .
Czwartek, 7 luty 2019, 15:21
w 2013 lub 2014 miałem zwalony atomizer damskiego dior addicta (jakiegoś jasnego) w testerze 100 ml - od razu poszły w ruch obcęgi i nie pieściłem się, nawet trochę szkła ukruszyło się jak ma przelać się do zastępczego to nie ma co modlić się nad flakonem
SPRZEDAM: ...
Czwartek, 7 luty 2019, 16:02
Problem w tym, że obcęgami nawet nie daję rady :lol: ta obudowa korka jest tak gruba, że ledwo wchodzi i jedyne co zrobiłam na niej na razie to rysy.
Piątek, 8 luty 2019, 17:28
Zadziałało! :lol:
|
|